5 Ocak 2010 Salı

TUZLA HAYVAN BARINAĞI



İSTANBUL TUZLA HAYVAN BARINAĞI Yapılan protokol neticesinde IBB TRM, Kartal, Tuzla, Pendik ve Maltepe ilce belediyelerince ortaklasa kullanılmaktadır. Nisan 2006 tarihinden itibaren Cavusbası, Beykoz, Alemdağ, Samandıra, Sultanbeyli, Akfırat, Yenidogan ve Orhanlı ilce/belde belediyelerinden de köpek getirilmeye baslanmıstır.

Adres: Katı Atık Merkezi yanı, Aydınlıköy, Tuzla - İstanbul

Telefon: 216 393 00 10

Sorumlu: Ahmet Sems Ozkaya

Gönüllü: İnci Kutay (532 212 2276), Deniz Karaduman (532 627 0238), İnci Özcebeci (533 699 6956), Guher Duzman

Personel: 3 veteriner hekim, 1 teknisyen, 20 işçi

Hayvan Sayısı: IBB TRM bir barınak degildir. Aynı anda en fazla 300 kopek barındırılabilir sekilde insa edilmistir.

Kupe Rengi: Beyaz Yuvarlak

İhtiyaclar: Gönüllü, kuru mama, antibiyotik, vitamin, aşı

http://www.tuzlaninkopekleri.com/

84 yorum:

  1. Gönüllü olarak başvurcamda tuzlanın websitesi açılmıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. web sayfası çalışıyor. adresi kontrol ediniz lütfen

      Sil
  2. BÜYÜK BİR BAHÇEM VAR ORMANIN İÇİNDE KÖPEK BESLEMEK İÇİN İDEAL BİR ROTVAYTR PİTBUL TERRER CİNSİ GÜÇLÜ ALAN KORUMASI YAPACAK KÖPEGE İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜRLER TL 05349640524

    YanıtlaSil
  3. küçük yaştan beri evde köpek besledim onlarla nasıl ilgileneceğim konusunda eksiğim yok.şimdi üniversitede öğrenciyim evde yasıyorum ve bi köpek sahiplenmek istiyorum.öğrencilerin sahiplenmesinde sorun görmüyorsunuzdur umarım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde köpek beslemek kolay bir şey değil.
      Evde kedi beslemek daha kolaydır.

      Köpeklerin gezme, hatta cinsine göre koşma gereksinimleri olur. Sabah çıkıp, 8-10 saat yavruyu evde yalnız bırakırsanız ONUN İÇİN BU BEKLEYİŞ İŞKENCE OLUR !!!

      yetişkin bir köpek günde en az 3 kez dışarı çıkıp hava almalı, ihtiyaçlarını görmeli SOSYALLEŞMELİ. DİĞER KÖPEKLER İLE OYNAMALI, KOŞMALI !!!

      çocuklar ve köpeklerin benzer yanları var.
      GEZME VE OYUN VE İLGİ İSTERLER.
      ONLARDA HEP DIŞARIDA OLMAYI TERCİH EDERLER. !!!

      köpek sahibi olmak isteyenler DAHA DETAYLI DÜŞÜNMELİLER.

      istemek güzel ama, nasıl bakabileceksiniz, hakkını verebilecek misiniz acaba ?

      Sil
  4. Benim köpegim yavruladı faket yavrular melez ve bakıcak yerim yok sarıyer büyükdere de ikamet ediyorum yavrularımı ücretsiz vermek istiyorum ilgilenenler lütfen iletişime geçsin 0532 393 46 21

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. facebook ve sahibinden.com a ilan vermenizi öneririm.

      ve ayrıca ırkların bozulmaması için dişi köpeğinizi sadece safkan erkekler ile çifleştiriniz. Dişi köpeklere sahip çıkılmalı.

      Melez / kırma köpekler sahipsiz kalır.
      Talipleri olmaz, ziyan olurlar.
      LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLUNUZ.

      Sil
  5. merhabalar tuzla hayvan barınağı çalışanları ve yönetimdeki arkadaşlar sizden bir ricada bulunacaktım oraya canlara bakmaya gelen ve sahiplenmek isteyen insanlarla o canları bırakıp işkence çektiren insanların aynı insanlar olmadığını hatırlamanızı ve biraz daha hoşgörülü olmanızı istiyorum gerçi ben iki defa gittim barınağa ve orda çalışan kendine gönüllü diyen ama niye gönüllü olduğunu unutan sarışın bir bayan teyzemize diyorum petshoptan almak isteyen iki arkadaşımı ayrı zamanlarda barınağa götürdüm aynı olayı yaşadım ve artık bir çözüm bulunmasını istiyorum yoksa ordaki canlar zor sahiplenecek yaşadıklarımızı belki pek çok kişi yaşıyor ama ben artık bişeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum ne istediğini bilmeyenteyzemizhatımızdan bezdirdi artık cevap vermekten pes edip kaçtık gerçekten kaçtık tamam ilgili olması güzel ama bunun bir şartları olması gerek en sonda siz bakamassınız hadi işinize gidin demesi dalga geçer gibi bu kararları veren tek kişi o olmamalı en azından şartlar olmalı bunlarıda sorgulayacak tek kişi olmamalı incelenmeli ama doğru bir şekilde bir teyze bu canların umutlarını bukadar basi,t yıkmamalı ben ibrahim sanoğlu buna bir hayvan sever olarak dikkate almanızı rica ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdiği işi yapmayan personeller güler yüzlü ve anlayışlı olamıyorlar.

      bu sayfada ders alınması gereken pek çok yanlıştan bahsedilmiş durumda.
      İnsanlar şikayetlerini paylaşmışlar.

      Bu sayfanın linkini belediye yetkililerine ulaştırmak lazım.

      LÜTFEN BU SAYFAYININ ADRESİNİ PAYLAŞINIZ

      Sil
  6. mrb ben pendikte otruyorum ve bahçemde bi köpek beslemek istiyorum bahçem müsaitdir vede temizdir bi sakıncası yoktur sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belediyelerin barınaklarına gidip ücretsiz aşıları yapılmış sağlıklı köpek sahiplenebilirsiniz.

      Hava şartları sertleşti. Tamda zamanı.
      Bir can kurtarmış olursunuz.

      Sizin sahiplenmeniz neticesinde BARINAKTA YENİ BİR CAN İÇİN KONTENJAN AÇILIR.

      Sil
    2. 3 yaşında karamel renk dişi golden arkadaşımı sahiplendirmek istiyorum bahcem küçük evde bakamıyorum daha büyük bir bahçede daha mutlu olacağıno düşünüyorum aşıları ve karnesi var
      0532 507 63 58

      Sil
    3. LÜTFEN YAYINDAN KALDIRIRMISINIZ
      Oktay DİVARCI

      Sil
  7. kocaelide oturuyorum br köpek sahibi olmak istiyorum yavru olursa sevinirm Not evimin içinde bakmak istiyorum tüğü az olan bir cins elinizde varsa cevap bekliyorum mail adresim: oguzhan.gokbayrak@hotmail.com tel: 5379528755
    şimdiden teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüyden çekinmenizin sebebi nedir ?
      hastalık riski ise, aşısı çözüm olur. SIFIR RİSK.

      yutulma endişesi ise, az tüylü yani kısa tüylerin yutulma riski daha fazladır. uzun tüylerin tespiti daha kolaydır.

      KISA YA DA UZUN TÜM KÖPEKLER DÖNEMSEL OLARAK TÜY DÖKERLER.

      her güzelliğin bir bedeli var
      KÖPEKLER HAVLAR VE TÜY DÖKERLER !!!

      Sil
  8. MALTEPEDE UYUZ BI KÖPEK BULDUM BELEDIYEYI ARADIM GELIP ALDILAR TEDAVIYE IHTIYACI VARDI AMA BOYNUNA BIR SEY TAKIP CANINI ACITTILAR OYLE ARABAYA KOYDULAR COK AGLADIM GELDIMI O KOPEK ORAYA ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sayfada sorunuza cevap verecek yetkili yok.
      Maltepe Belediyesini aramanızı öneririm.
      Muhtemelen Maltepe Belediyesi görevlileri gelip almıştır.

      Sil
  9. 5. ayda size maltepe veterinerliği tarafından 4 tane köpek gönderdim köpekler 4 aylıktı. köpekleri topaç gibi gönderdik köpekler ölü gibi zayıf ve hasta olarak maltepe ye bırakılmış. bu ne zalimlik hiçmi acıma duygunuz yok. buna emin olun büyükşehir belediyesine sizleri toplu imza şeklinde şikayet ediceğim buna emin olun. köpeklerden 2 tanesi ölmüş 2tanesi de hayvanseverler derneğinden bir vatandaş aldı. bundan sonraki çalışmalarınıza lanet ediyorum inşanlah sizde onlar gibi olursunuz hiç kuşkunuz olmasınki bu böyle kalmıyacak yasal yollar ile köpeklerin hakları aranacak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maltepe Belediyesinde genel bir sorun var.
      ALINAN OYLARIN HAKKINI VERMİYORLAR.
      BÖYLE GİDERSE MAALESEF Kİ SEÇİMİ KAYBEDECEKLER...

      Sil
  10. Merhaba catim cok temiz yanda bir bahcemizde var acaba uygunmu nasil bir kopek almaliyim sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pet Shop a gitmeyiniz.
      EN DOĞRU VE GÜZEL ADRES

      belediyelerin hayvan barınakları.
      oraya gidip içinizin ısındığı bir yavru sahiplenmeniz.
      oraya gidip baktığınızda, işte bu diyeceğiniz bir yavru mutlaka olacaktır.

      Sil
    2. Maltepeye yakın bi barınak varmı yada Kadıköy yavru köpek almak istiyorum pitbull ve dogo karışımı 3 aylık yavrum vardı dayım sahiplendi bende yeni bir yavru sahiplenmek istiyorum bakabilrcegimr eminim nerden bulacağına yardım ederseniz sevinirim.. Facebook Mail: eray-vehap123@hotmail.com Msjinizi bekliyor olacağım..

      Sil
    3. Maltepeye yakın bi barınak varmı yada Kadıköy yavru köpek almak istiyorum pitbull ve dogo karışımı 3 aylık yavrum vardı dayım sahiplendi bende yeni bir yavru sahiplenmek istiyorum bakabilrcegimr eminim nerden bulacağına yardım ederseniz sevinirim.. Facebook Mail: eray-vehap123@hotmail.com Msjinizi bekliyor olacağım..

      Sil
  11. Birgün eşimle arabamıza bindik ve bir köpek arabanın altından sürenerek öndeki arabanın altına geçeti. İnsanlardan soyutlanmış araba altında yaşayan köpeği o gün farkettim. Saklandığı arabaların altına yemek sürerek beslemeye başladığım bu hayvan 2 ay gibi bir süre sonra yanına gittiğimde araba altından çıkmaya başladı. İlk çıkışında iriliğini ilk defa gördüğüm için hafif ürperdiğimi hatırlıyorum. Bir süre sonrada apartmanımızın garajında açık alanda yaşabiliyordu artık. Tüm bu süreç boyunca onu düzenli olarak besledim hatta onunla konuştum bile. Onu sevmeme izin verdiğinde çocuk gibi sevindim.

    4 Ocak 2013 Cuma günü rahatsız oldugum için işten erken çıktım ve köpeğin ağzının iltihap, kan dolu olarak apartmanımın karşısında yatığını gördüm. Gücü kuvveti yerindeydi, tek problem ağzındaydı ve öğrendiğime göre bu durum bir önceki gün olmuştu. Yine Şişli de bir sokak hayvanıyla ilgilenen kuzenim, ilgilendiği hayvanın rahatsızlanması durumunda Şişli Belediyesi aradığını iyileştirip tekrar aldıkları yere getirdiklerinden bahsettiğinden ben de Maltepe Belediyesini aradım. 0216 441 21 46 numaralı telefona cevap veren şahıs belediyenin gelip alacağını ilgileneceğini söyledi. Sokakta 3 saatten fazla almaları için başında bekledim, nihayet geldiler. Araçtaki görevlilere gideceği yerde veteriner olacak mı diye sordum, "Evet olacak iyileştirip geri getireceğiz 1 ay kadar sürebilir" dediler. 13.01.2013 bugün, Tuzla hayvan barınağına (Yolda yaklaştıkça şöyle 2 tabela ile yol tarif ediliyor "TUZLA GEÇİCİ HAYVAN BAKIM EVİ") gittim. Bir kadın o hayvan öldü dedi. Çenesi kırıktı buraya getirmeyecektiniz, burası hayvan kısırlaştırma merezi dedi. Gayet rahat bir tavırlaa "3 gün dayanabildi" dedi.

    Ben şimdi kime ne diyeyim, Çenesi kırık hayvanı kısırlaştırma merkezine götüren Maltepe Belediyesine mi diyim? Köpeği bir kafese kapatıp açlıktan 3 gün ölmesini bekleyen Tuzla HAYVAN BAKIM??!! Evine mi diyim, Şişli Belediyesi (ni tebrik ediyorum) gibi ilgileneceklerini sandığım için Bu belediyeyi aradığıma mı diyim?

    Çok üzgünüm, elbirliğiyle bir canlıyı öldürdük, YAZIKLAR OLSUN.

    YanıtlaSil
  12. merhabalar ben tuzlada ayddınlı toki konutlarında oturuyorum bende yavru golden köpek istiyorum erkek ilk önceligim ama dişide olabilir lütfen :) 0554 932 34 03 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. merhabalarr ben pendıkten ben yavru sıyah labrador arıyorum erkek olursa sevınırım tskurler 0507 919 83 94 bunumaradan ulasa bılırsınız saygılar :)

    YanıtlaSil
  14. 10 tane alman çoban köpeği (kurt) yavrum var ve bunları sahiplendirmek istiyorum yardımcı olabilecek birileri varmı acaba..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ben anıl istanbuldamı oturuyorsunuz eğer öyleyse ben 1 tanesine talip olabilirim.bana 0542 746 13 30 ulaşabilirsiniz

      Sil
  15. irtibata geçmek isteyen varsa 543 247 51 67

    YanıtlaSil
  16. pug yada buldog sahıplenebılırım numaram 05393629700 saat 16.00 dan sonra musaitım

    YanıtlaSil
  17. Pug ve İngiliz Bulldog sahiplenebilirim ve harıl harıl da aramaktayım. Benim için köpeğin cinsinin bir önemi yok, hayvanları çok seviyorum. Daha önce bir husky ve bir yorkshire terrier besledim. Ama oğlum ilk doğduğunda mevsim alerjisi çıktı ve maalesef başkalarına sahiplendirdik. Terrier bir ailenin yanında gününü gün ediyor, husky'yi ise bir albay aldı(askeriye için değil kendi için) ve çok iyi bir şekilde bakılıyor kendisine. Oğlumun mevsim alerjisi iyileşti ve doktoruna danıştık, artık bir sorun olmayacağını söyledi. Pug ve ingiliz bulldog onun tercihleri. mümkün olur ve irtibat kurarsanız çok çok seviniriz. çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz. 0 507 555 47 15

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem harıl harıl arıyorsunuz hemde, "Benim için köpeğin cinsinin bir önemi yok, " diyorsunuz !!!

      marka/cins merakı olanlar hayvan sever değildir !!!
      bu başka bir şey !!!

      Köpekler candır !!! hepsi özel ve güzeldir !!!

      Sil
  18. merhaba arkadaşlar ben yavru cins köpek arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Tel:0544 844 0733

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belediyelerin barınaklarına gidiniz. orada her cins köpek mevcut. aşıları yapılmış, sağlıklı ve ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz

      Sil
  19. SATIN ALMA, SAHİPLEN !!!

    petshoplar yavru satışına karşıyım !!!
    petshoplarda sadece malzeme satılmalı !!!
    ÇÜNKÜ PETSHOPLAR yavruların barınması için uygun şartları taşımıyorlar.

    yavrular demirden adi ve küçük kafeslerde esir tutuluyorlar. iyi beslenmiyorlar ve sevgiden uzaklar. çünkü hepsi dükkan sahipleri için can değil, SATILIK BİR MAL !!!

    pet shoplara pirim vermemek için ONLARI BOYKOT EDİNİZ. kimse oradan yavru almazsa, mağazalarda, dükkanlarda CANLI HAYVAN SATIŞI SON BULUR.

    KÖPEK SAHİPLENMEK İÇİN DOĞRUI ADRES BELEDİYELERİN BARINAKLARI.

    LÜTFEN BARINAKLARDA Kİ SAHİPSİZ YAVRUCAKLARA GİDİNİZ !!!

    SATIN ALMA, SAHİPLEN !!!

    YanıtlaSil
  20. Golden Retriever ve Amerikan Stanford cinsi iki evladım var.
    Atölyemde bakıyorum.

    Pazartesi günü, profil fotoğrafımda gördüğünüz dişi bebeği buldum.

    Hava şartlarının kötüleşeceğini bildiğim için sokakta bırakmadım.

    Kızımın cinsi Amerikan Stanford, ırkı gereği sert, saldırgan, ve dişi olduğu içinde kıskanç ve kaprisli VE ZEKİ !!!

    3 gün olacak, dişi bebeğe rahat vermiyor. sürekli altına alıyor, üstüne çıkıyor, ısırdı ısıracak.
    mani olamıyorum. köpeklerimi bağlamam. klube kullanmıyorum. bağlamaya da karşıyım. sürekli evlatlarım yanımdadır. çocuğum gibi bakarım ben köpeklerime.

    bu sebeple aynı ortamda 3 köpek var şuan.

    BEBEĞE iyi bakamacağımı düşündüğüm için bu sabah Tuzla belediyesini aradım.

    Gelip bebeği almalarını istedim.
    TATSIZ BİR KONUŞMAYDI.
    AZ SONRA DETAYLARI PAYLAŞACAĞIM

    YanıtlaSil
  21. Stanford ??? daha baktığın cinsin adını bilmeden millete ders vermeye kalkıyorsun. "american staffordshire terrier"

    hayvan sevginizde patolojik bir boyuta geçmiş insanlara yazdığınız mesajlardan gördüğüm kadarıyla.

    biraz agresyonunuzu düşürerek mesaj yazın millete. sen kimsinde milleti azarlıyorsun. haddini bileceksin, insan gibi yazı yazacaksın bu siteyi ziyaret eden insanlara.

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. Merhaba, ben pendikte ikamet ediyorum. Gazeteciyim ve is yerimle evim ayni daire icinde dolaysiyla köpek hiç yalniz kalmayacak. Biraz arastrdim ve karekter olarak golden cinsinin bana uygun olacagi sonucuna vardim ama şart değil. Yavru olmasi önemli. Uygun bir hayvan olursa sahiplenmek isterim zaman bulup barinaga gelemiyorum. 05327137320

    YanıtlaSil
  24. pitbull cinsin elinizde varmı

    YanıtlaSil
  25. ben gebzede oturmaktayım golden cinsi köpek istiyorum gebze belediyesinde golden bulmadım elinizde golden varmı varsa acaba eve getirme şansımız varmı çünkü tuzlaya pek ugruyamıyorum mail adresim fatih539@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 yaşında karamel renk dişi golden arkadaşımı sahiplendirmek istiyorum bahcem küçük evde bakamıyorum daha büyük bir bahçede daha mutlu olacağıno düşünüyorum aşıları ve karnesi var 
      0532 507 63 58

      Sil
  26. Ben kopek sahibi olmak istiyorum ilk defa beslicem sizce zormu bide aydinlida olan barinak ucretsiz kopek veriyormu ?
    Bir soru daha sorucam bi kardes var yasi 18 den kucuk kopek alabilirmi baribaktan acill cevap feys adresim FACEBOOK.COM/soylu.emirhan.13

    YanıtlaSil
  27. 0545 932 65 26 merhaba arkadaşlar ben Ogün Demirbaş yavru pitbul staff arıyorum bir kaç gün İstanbuldayım ben barınakları bakıcam yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  28. 0545 932 65 26 merhaba arkadaşlar ben Ogün Demirbaş yavru pitbul staff arıyorum bir kaç gün İstanbuldayım ben barınakları bakıcam yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  29. Merhaba arkadaşlar Kurtköy de oturuyorum orta Bahçeli bir evim var küçük cins bir pug yada yavru kabridir arıyorum yardımcı olabilirmisiniz:)

    YanıtlaSil
  30. Merhaba benim elimde 2 aylık yavru pitbul var yerim müsait değil ilgilenen olursa bu nodan arasın 5545894355

    YanıtlaSil
  31. merhaba tuncay aydın golden cını bır kopek arıyorum cocuklarım cok itiyor yerım muaıt kucuk bır bahcemızde var sahıplendırmek ısteyen olursa bu nodan ulasabılır tşkrler 532 285 57 56

    YanıtlaSil
  32. Ben gebze/cumhuriyet mahallesinde oturuyorum bakmak için yavru cavalier king charles spenyel ariyorum

    YanıtlaSil
  33. Benim adım Irrua Uzman Hastanesinin Dr Wilson Jones'u, organ cerrahisinde uzmanım ve satmak isteyen insan organıyım. Böbrekinizi satmak ilginizi çekiyorsa Lütfen bize geri dönmekten çekinmeyin, böylece devam edebiliriz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin.

    E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  34. Merhaba,

    Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

    Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
    Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

    Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

    YanıtlaSil
  35. Böbrekinizi satmak istiyor musun? Varsa, iowalutheranhospital@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçin. Ya da telefon edebilir veya whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  36. Merhaba, günümüzde böbrek bağışçısı olmaya hazır olduğunuzu biliyorsanız (tüm seyahat masraflarıyla birlikte 450.000 dolar ödeyerek), acilen böbrek bağışçısıyla sadece 9 kişiye ihtiyaç duyduğum için böbreğimi acilen hastanemize satarsınız.
    sadece sağlıklı% 100 kişilere uygundur.
    Doktorunuza talebinizi yazın: carolbobrekhastanesi@gmail.com derhal sizinle iletişime geçileceksiniz
    Not: ameliyat için seyahat etmeye hazır olmalısınız ve yalnızca sağlıklı kişiler

    Dr Robson.
    carolbobrekhastanesi@gmail.com

    YanıtlaSil
  37. Benim adım Irrua Uzman Hastanesi Dr Wilson Jones, organ cerrahisi uzmanıyım ve satmak isteyen insandan organ alımı ile uğraşıyoruz, Böbrekinizi satmak ilginizi çekiyorsa, lütfen geri dönmekten çekinmeyin. Bizi daha ileriye taşıyabiliriz. Ve böbrekinizi satmaya hazırsanız, bu bizim E-postamız.

    irruaspecialisthospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  38. ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alınıp satılması için bir yıl daha başladım fırsatı verdim. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  39. İsmim Yılmaz Hatice, Irrua Uzman Hastanesi'ne böbreğimi almamda bana yardımcı olduğu için teşekkür etmek istiyorum, reklamlarını internet üzerinden gördüm ve çoğu doktorun internette yaptığı gibi sahte olduğunu düşündüm. Onlarla iletişim kurmak ve her şey iyi biter. Böbrek satışlarım için 400.000 dolarlık bir teklif aldım ve bahane ve gecikme olmadan tüm parayı ödedim. Böbrek nakli için Amerika'ya geldiğimde böbrek ihtiyacı olan çok sayıda hastaya sahip olduklarından ve böbreklerine ilgi duyacağından emin olduğum için, böbreklerini hemen bu hastaneyle temasa geçmek istemenizi istiyorum. Onlarla iletişime geçtiğimi ve aşağıda belirtilen bilgileri verdiğinizi söyleyin.

    WhatsApp: +15184181390
    E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  40. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız Cerrahide ve donör olarak risk yok o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  41. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  42. Merhaba beyefendi / hanımefendi,
    İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.

    Email: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 (518) 5465079

    YanıtlaSil
  43. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana ulasabilirsiniz hergun aklimda zatem sartlar zor gecim elimden geleni yaptim ama.olmuyor bir care olarak bu

      Sil
    2. burakz666@ hotmail.com adresinden konusabiliriz

      Sil
  44. Ben Irrua Uzman Hastanesi'nden Dr. Rex Kelvin, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp sattığımız için tekrar başlamış olduğumuzu söyleyebilirim. Bu teklifle ilgilenen var, Lütfen aşağıdaki e-posta adresinden hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Irrua uzmanı hastanesi, organlar konusunda uzmanlaşmış ve bir donör olarak risk yoktur.
    Ve bu daha fazla bilgi için e-postamız.
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil
  45. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  46. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  47. *% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
    * Nakitsiz Girişimci Sigortası
    * Para için garanti

    Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  48. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  49. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  50. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
    Telefon: +18474539904

    YanıtlaSil
  51. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  52. Adım Dosher memorial Hastanesi'nden Dr. Brad Hilaman, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve ABD, Malezya ve Dubia'da ama başımızın başındayız. ofisi ABD’dedir. Böbreklerinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize geri dönmekte tereddüt etmeyin. Ve bu ilgileniyorsanız bizim e-posta: doshermemorial1@gmail.com

    E-posta: doshermemorial1@gmail.com
    Veya whatsapp: +2348101599658
    Dr. Brad Hilaman

    YanıtlaSil
  53. Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranı düşük olan Ev Finansman Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun.
    İlgili başvuru sahiplerinin
    Bizimle iletişime geçin
    Sadece WhatsApp: +447480729811
    Tel .... + 447480729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil
  54. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek satın almakla ilgileniyoruz ve hastalarımızı kurtarabilmek için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin; hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +1 (515) 293-5520

    YanıtlaSil
  55. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  56. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sada sam veoma srecna i zadovoljna zena obrat te joj se ja sam joj veciti duznik vratila mi volju za zivot...evo broja +381616418057viber wcp i poziv

    YanıtlaSil
  57. Bu Mayo Clinic tarafından yapılan genel bir kamu duyurusudur ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen daha fazla bilgi için bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  58. Köpek sayiplenmek isterim

    YanıtlaSil
  59. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  60. Mali bir yardıma mı ihtiyacınız var? Herhangi bir mali kriz içinde misiniz? Kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak ya da faturalarınızı ödemek ya da iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Krediniz düşük mü? yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyorsunuz? İşte şirketimizden finansal hizmet alma şansınız. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
    * Ticari finansman
    *Kişisel finans
    *İş finansı
    * İnşaat finansmanı
    * İşletme finansmanı ve daha fazlası: [A.P.R @% 1] faiz oranı;
    Bize e_mail Yoluyla Ulaşın: (Financialserviceauthority400@gmail.com)
    [10.000.000,00 €] kadar ödünç alabilirsiniz
    Ve ayrıca ödünç verebileceğimiz minimum [50.000,00 €] kadar düşük

    Aşağıdaki Yollarla da Ulaşabilirsiniz

    ☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
    WhatsApp: +1 (872) 639 9724
    e_mail: (Financialserviceauthority400@gmail.com)

    YanıtlaSil
  61. MERHABA, benim adım Rebecca Michaelson ve Avrupa'da yaşıyorum. İşte ilgilenenler için bazı güzel haberler. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stressiz bir iletişim (THOMAS FREDDIE) kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM'de oturum açabilir. Anakartımı iyi bir İnternet Hacker'ından aldım, bu ATM kartıyla her gün insanlardan 5000 dolar toplayabilirim:
    +1 (676) 964-5156 thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti. Zengin olmak ve işinize başlamak için bir şans istiyorsanız, bu anakart için başvurun, bundan çok memnunum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers'tan 240.000,00 $ almak için kullandım. Kart sadece yoksullara ve muhtaçlara yardım ediyor ve AYRICA MALİ YARDIM SUNUYOR. Sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'dan alın. Lütfen e-posta yoluyla thomasunlimitedhackers@gmail.com ile iletişime geçin.

    Teşekkür ederim ve tanrı seni korusun

    YanıtlaSil
  62. GET OUT OF FINANCIAL MESS WITH THE HELP OF drbenjaminfinance@gmail.com

    I have been in financial mess for the past months, I’m a single mum with kids to look after. My name is REBECCA MICHAELSON, and am from Ridley Park, Pennsylvania. A couple of weeks ago My friend visited me and along our discussion she told me about DR BENJAMIN OWEN FINANCE of (drbenjaminfinance@gmail.com); that he can help me out of my financial situation, I never believed cause I have spend so much money on different loan lenders who did nothing other than running away with my money. She advised, I gave it a try because she and some of her colleagues were rescued too by this Godsent lender with loans to revive their dying businesses and paying off bills. so I mailed him and explain all about my financial situation and therefore took me through the loan process which was very brief and easy.. After that my loan application worth $78,000.00USD was granted, all i did was to follow the processing and be cooperative and today I am a proud business owner sharing the testimony of God-sent Lender. You can as well reach him through the Company WhatsApp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    YanıtlaSil